Συνεχίζει απτόητος

2 Ιουλίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

kastraki proedros (1)_DCE

Ούτε κρίση τον σταματά , ούτε δυσκολίες , ούτε η άντε πόρτας πτώχευση τον πρόεδρο Καστρακίου Περικλή Γιάννη που συνεχίζει την πολυδραστηριότητα και πολυπραγμοσύνη του με την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις   των ιδιωτικών  κατασκηνώσεων «Άγιος Κοσμάς» στο Κακοπλεύρι .

Ποιες οι εντυπώσεις του Περικλή ; Ότι πρόκειται για εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον που προηγούνται μακρά άλλων πολυδιαφημιζόμενων  εγκαταστάσεων .

Πρόεδρε , επί των εντυπώσεων αυτών ουδείς λόγος αλλά  σε πολιτικό επίπεδο   αυτά κάνεις και βάζεις ψύλλους στ’   αυτιά κάποιων  δικών σου εκ της  δημοτικής αρχής που προσπαθούν να καταλάβουν που αποσκοπεί αυτή  η πολυδραστηριότητα !!!

Ωστόσο  στρατηγικά καλά το πας το πράγμα και μάλλον δίνεις  επικοινωνιακά  μαθήματα !!!

kastraki proedros (3)_DCE kastraki proedros (2)_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.