Συνεχής εγρήγορση και συντονισμένες προσπάθειες για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών

10 Σεπτεμβρίου, 2016 17:16 Επιμέλεια: /

img_3045

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές του Νομού και στελέχη της Ν.Ε. Τρικάλων επισκέφτηκε από το πρωί όλες τις πληγείσες περιοχές του Νομού με στόχο την άμεση κινητοποίηση όλων των αρμοδίων φορέων για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών. Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκαν επιτόπιες επισκέψεις στα χωριά των Δήμων Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης τα οποία επλήγησαν από την χθεσινή κακοκαιρία.

Όπως τόνισαν οι βουλευτές, τίθεται σε απόλυτη εγρήγορση ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας και ταυτόχρονα κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες περιοχές. Η καταγραφή των ζημιών και η αποκατάσταση των πληγέντων ξεκινάει άμεσα, ενώ αύριο Κυριακή προγραμματίζεται διευρυμένη σύσκεψη συντονισμού στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, με την παρουσία των τεσσάρων δημάρχων του Νομού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όλοι οι συναρμόδιοι φορείς θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των πολιτών για την αντιμετώπιση όσων προβλημάτων προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

img_2981

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.