Συνέχεια ανευθυνότητας

6 Νοεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

filessyntagma20141_236114717_DCE

Στον  σάλο που προκάλεσαν οι  δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη  αναφορικά με την γενοκτονία των Ποντίων , ήρθε να  προστεθεί κι άλλη μία αποκάλυψη στην  Βουλή από τον  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη  Βαρβιτσιώτη ο οποίος  υποστηρίζει πως η διδασκαλία της Γενοκτονίας των Ποντίων  στο μάθημα  της ιστορίας  έχει εξαιρεθεί από την ύλη της Γ΄ Λυκείου.

Τυχαίο  κι΄ αυτό ; Όχι φυσικά  και το θέμα  ποια εξελίσσεται σε πρόκληση !!!

Τώρα , γιατί οι νεοέλληνες πρέπει να μαθαίνουν ότι η καταστροφή της Σμύρνης ήταν απλά ένας συνωστισμός και όχι σφαγή , ότι  η γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού ήταν ένας   διωγμός και όχι  γενοκτονία  , γιατί τα γεγονότα του ’53 στην Πόλη δεν ήταν μια καλοστημένη πολιτική  διωγμού των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης , αλλά τυχαίο περιστατικό  , δηλαδή να μαθαίνουν  την ιστορική αναλήθεια , και όχι την αλήθεια είναι ένα θέμα που θα πρέπει πλέον να απασχολήσει σοβαρά όλους τους ‘Έλληνες που καλούνται να υπερασπίσουν  την Ελληνική συνείδηση και πολιτισμική ταυτότητα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.