Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων-Συμμετείχαμε σε πολλές εκθέσεις και προβάλαμε την περιοχή- Χρειάζονται χρήματα για να παραχθεί έργο και οι 5 χιλιάδες που διαθέτει ο Δήμος για τον Τουρισμό είναι λίγα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
9 Δεκεμβρίου 2014, 18:43

<< Εμείς δεν είμαστε ανεπάγγελτοι , ούτε Υπάλληλοι να παίρνουμε μισθό , είμαστε επαγγελματίες και για να συμμετέχουμε στις εκθέσεις για προβολή του τόπου εγκαταλείπουμε τις επιχειρήσεις μας>> , ήταν τα λόγια του Προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων ( ΣΤΕΜ).

Ο κος Μαυραγάνης μίλησε στην Γενική Συνέλευση του οργάνου που πραγματοποιήθηκε σήμερα  το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Ο Πρόεδρος του ΣΤΕΜ ανέφερε ότι:

<< …. Κάναμε σοβαρή δουλεία τον χρόνο που διανύουμε για την προβολή των Μετεώρων και της περιοχής. Βάλαμε τις Βάσεις για να γίνει κάτι καλό παρόλο τα πενιχρά οικονομικά μας δεν μπορούν να φέρουν μεγάλο αποτέλεσμα, πρέπει να βρεθούν χρήματα. Είμαι απογοητευμένος από τη προσέλευση των συναδέλφων στην Γενική Συνέλευση.

Ζητάμε ανάπτυξη του Τουριστικού Προϊόντος που αυτό επιτυγχάνεται  περισσότερες διανυχτερεύσεις στην περιοχή, και εκτός από τα Μοναστήρια σημαίνει και άλλες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Κάναμε συναντήσεις με πολλούς φορείς, συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αθηναίων και πολλά ΜΜΕ προβάλουν τις θέσεις μας.

Δημιουργήσαμε site

Δημιουργήσαμε έντυπο με όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούσαν να συμμετέχουν

Κατασκευάσαμε βίντεο και μοιράστηκε σε διάφορους φορείς σε memory stick

Συμμετείχαμε σε όλες τις εκθέσεις της Περιφέρειας και πιέσαμε με προτάσεις ..>>

Ο Πρόεδρος είπε ακόμη ότι ο Δήμος Καλαμπάκας ενέταξε στον προϋπολογισμό το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ όταν το μπάτζετ των προτάσεων που κατέθεσε ο σύνδεσμος ξεπερνάει τις 70 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Μάλιστα έφερε παράδειγμα μια συνάντηση που συμμετείχαν με διάφορους φορείς του Τουρισμού και Δημοσιογράφους και ο ΣΤΕΜ ήταν από τους χορηγούς , πληρωσαν 9 χιλιάδες ευρώ.

Ολοκλήρωσε την εισήγησή του λέγοντας ότι η Περιφέρεια δίνει μεγαλύτερη σημασία στον Τουρισμό της Λάρισας και του Βόλου και όχι των Τρικάλων . Οι προτάσεις του Μετεωρίτικου  τουρισμού διαφέρουν πολύ από τις άλλες Θεσσαλικές περιοχές.

Στην συνέχεια μίλησε ο Γραμματέας του ΣΤΕΜ κος Κουρέλης Γιώργος όπου αναφέρθηκε και αυτός στις προτάσεις που κατέθεσε ο Σύνδεσμος σε Περιφέρεια και Δήμο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην Γενική Συνέλευση ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας Ιωάννης , ενώ από την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας δεν παρέστη κανένας.

stem gen. syn dek 2014 (4) stem gen. syn dek 2014 (3) stem gen. syn dek 2014 (2) stem gen. syn dek 2014

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .