Σύνδεσή του Visit Meteora με το Discovergreece.com

admin
admin
25 Σεπτεμβρίου 2017, 17:31

Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας μεταξύ της Visit Meteora και της Marketing Greece πραγματοποιήθηκε η σύνδεσή του Visit Meteora με το Discovergreece.com, μέσα από τη νέα Megapage της ψηφιακής πλατφόρμας Discovergreece.com, με μια ολοκληρωμένη παρουσία που περιλαμβάνει:

–          Δημιουργία Σελίδας εμπειριών του VisitMeteora.travel στο περιβάλλον του Discovergreece.com

–          Φιλοξενία περιεχομένου και πληροφοριών του Visitmeteora.travel

–          Προώθηση της Megapage στην αρχική σελίδα και στα Social Media του Discovergreece.com

–          Προβολή πακέτων και προσφορών μέσα από την ειδική ενότητα Discovergreece.com “Special Offers & Deals”

Από πλευράς της Visit Meteora παραχωρήθηκε ποιοτικό οπτικοακουστικό υλικό για την καλύτερη δυνατόν προβολή του προορισμού. Τέλος η τοπική εταιρία έγινε μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων SETE.

http://mgcms.discovergreece.com/en/featured/visit-meteora

http://www.discovergreece.com/en/mainland/thessaly-sporades/meteora

Η Marketing Greece Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στο ευρύτερο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, στόχος της Marketing Greece Α.Ε. είναι να υποστηρίξει το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στην προώθηση ενός ανανεωμένου χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων στις αγορές-στόχους. Ταυτόχρονα, μέσω ενός πλάνου πολυεπίπεδης στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, στοχεύει στην ανάδειξη της ανεξερεύνητης πλευράς της χώρας μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της στην παγκόσμια αγορά τουρισμού.

Το discovergreece.com είναι μια διαδραστική πλατφόρμα η οποία αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για τη δραστηριοποίηση της Marketing Greece. O διαδικτυακός τόπος προβάλλει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο τουριστικών προϊόντων, ενεργεί ως εργαλείο πωλήσεων, παρέχοντας τη διασύνδεση των προϊόντων με διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων και συμβάλλει στη δημιουργία και ανάπτυξη online κοινοτήτων και εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα προσφέρει τις παρακάτω λειτουργίες:

Απεικονίζει ένα μοναδικό και ενιαίο προϊόν για τον ελληνικό τουρισμό

Προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τους προορισμούς και τις εμπειρίες που μπορούν να βιώσουν στην Ελλάδα

Παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού του ταξιδιού τους, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες αναζήτησης διαμονής, μεταφοράς και περιήγησης

Παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με περισσότερες από μία διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων

Το discovergreece.com είναι σήμερα στον «αέρα» σε Ελληνικά και Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Γαλλικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .