Σύναξη εν Διάβα

29 Ιουνίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

DSD_8485_DCE

Στην πλατεία της Διάβας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση λήξης μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου που κάθε χρόνο μετεξελίσσεται σε  πανηγύρι  παράδοσης και  πολιτισμού . Τα χορευτικά τμήματα έδειξαν στους παρευρισκόμενους   τις επιδόσεις και την πρόοδό τους  στους παραδοσιακούς χορούς  χαρίζοντας  με τις  πολύχρωμες  παραδοσιακές  στολές τους  αλλά και με τις χορευτικές τους  φιγούρες  στους παρευρισκόμενους  μια όμορφη ατμόσφαιρα με τον  χοροδιδάσκαλο   κ.  Κόττης   να αισθάνεται  δικαίως  ικανοποιημένος  για τους κόπους του .

Όμως , απ΄ ότι παρατηρήσαμε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους  ήταν και πολλοί πρόεδροι  Πολιτιστικών φορών όπως ο Γιάννης Καρανίκας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Ξηροκάμπου , ο Δημήτρης Παπαβασιλείου  από την Θεόπετρα , Η κυρία Ελένη Καρούτα από την Σαρακίνα , η Δέσποινα Δημάδη από την Αύρα , πάντα ενδεδυμένη  με την Αυριώτικη  παραδοσιακή  φορεσιά , και πολλοί άλλοι που δεν πείρε το μάτι μας .

Φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάσει απ΄ αυτήν την γιορτή  της παράδοσης  ο Περικλής Γιάννης  .

Σύναξη λοιπόν παράδοσης και πολιτισμού , και όχι μόνο , εν Διάβα  παρακαλώ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.