Συναυλία σήμερα το βράδυ για τους πρόσφυγες

22 Μαρτίου, 2016 11:29 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Το πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα συνιστά μια πολιτική δήλωση που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν: Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, όχι μόνο αυτοί που περνάνε από τη χώρα αλλά και αυτοί που θα μείνουν εδώ μαζί με τα παιδιά τους είναι καλοδεχούμενοι.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Rossonerο διοργανώνει συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης στους  φιλοξενούμενους της πόλης μας  στο χώρο του Φρουρίου στις  8 μ.μ.  με Τρικαλινούς μουσικούς.

Η  συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τους  Αστέριο Καραποστόλη, Αλέξανδρο Σκουλή και Βαγγέλη Ζαχαράκη.  Ήχος: Νίκος Μπακοβασίλης.

Καμία διάκριση μεταξύ μεταναστών και προσφύγων!

Οι μετανάστες είναι οι πρόσφυγες της φτώχειας!

Τα σύνορα να ανοίξουν τώρα!

Οι φράχτες στην Ειδομένη, στον Έβρο, παντού πρέπει να πέσουν!

Το ΝΑΤΟ και η Frontex πρέπει να φύγουν απ’ το Αιγαίο!

Ένα μαζικό πανευρωπαϊκό αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να οικοδομηθεί!

Είναι ώρα να ξεσηκωθούμε ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.