Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμπάκας η Ομάδα Πρωτοβουλίας Χασιωτών – Αν το έργο ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα μπορεί να υλοποιηθεί

26 Ιανουαρίου, 2016 10:03 Επιμέλεια: /

DSC_9280_DCE

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημαρχείο η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασιωτών με το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη Χρήστο .

Η συνάντηση κράτησε περίπου μια ώρα με τους ανθρώπους της ομάδας να ενημερώνουν το Δήμαρχο σχετικά με τα αποτελέσματα που είχαν όλες οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν με διάφορους φορείς για το θέμα του αναρριχητικού κέντρου Χασίων.

Ο κύκλος των συναντήσεων αυτών ξεκίνησε από το Δήμαρχο και έκλεισε με τον Δήμαρχο.

Όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας στο Δήμαρχο όλοι οι φορείς είδαν θετικά το θέμα και κανείς δεν τους επισήμανε κάτι αρνητικό.

Από την πλευρά του ο κ. Σινάνης υπογράμμισε πως εφόσον μπορέσει να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα το συγκεκριμένο έργο τότε μπορεί να υλοποιηθεί, αν όχι ο Δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το χρηματοδοτήσει.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.