Συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό οι Θεσσαλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

11 Δεκεμβρίου, 2015 19:24 Επιμέλεια: /

tsipras_DCE

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό είχαν οι Θεσσαλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τους βουλευτές, με στόχο την αρτιότερη ενημέρωση του για τα προβλήματα της καθημερινότητας σε ολόκληρη την χώρα. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, οι βουλευτές του Νομού Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν με τον Πρωθυπουργό τα βασικότερα προβλήματα της περιοχής και να αναζητήσουν από κοινού λύσεις.

Η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και η ανάπτυξη των στρατηγικών πλεονεκτημάτων της περιοχής των Τρικάλων αποτέλεσαν τα βασικά σημεία συζήτησης. Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η στρατηγική προώθησης της τουριστικής οικονομίας και η στήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας αποτέλεσαν τα κεντρικά σημεία. Στο ίδιο πλαίσιο τέθηκαν και ευρύτερα ζητήματα, τα οποία αφορούν στην πορεία της οικονομίας και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. Ο Πρωθυπουργός, αφού ανέλυσε την στρατηγική της κυβέρνησης τόνισε στους τρικαλινούς βουλευτές ότι στηρίζει τις διεκδικήσεις της τρικαλινής κοινωνίας και δεσμεύτηκε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.