Συναντήθηκαν οι απόφοιτοι της τάξης του 1990 του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας

2 Μαΐου, 2015 22:44 Επιμέλεια: /

DSD_7720_DCE

Το βράδυ του Σαββάτου στις 10 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των απόφοιτων της τάξης του 1990 του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας στο κέντρο ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ στη Καλαμπάκα.

Το μεγαλύτερο μέρος των απόφοιτων έδωσε το παρών στην δεξίωση που έλαβε μέρος, όμως όπως ήταν λογικό υπήρχαν και κάποιες απουσίες οι οποίες όμως ήταν δικαιολογημένες και μάλιστα αρκετοί απόντες έστειλα μέσω άλλον τα χαιρετίσματα τους στους παλαιούς συμμαθητές τους.

Όλοι πέρασαν μία ωραία βραδιά, παρέα με μουσική, ποτό και καλό φαγητό έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά σχολικά χρόνια και όχι μόνο.

Φυσικά, ορίστηκε και νέα ημερομηνία για την επόμενη συνάντησή τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή ήταν οι:
Πούλιος Σωτήρης
Θεανώ Καλέτση
Βάσω Πριμηκύρη
Μαρία Πλατσατούρα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.