Συναντήσεις του δημάρχου Καλαμπάκας για την διοργάνωση Συνεδρίου με θέμα τον Τουρισμό

13 Φεβρουαρίου, 2016 22:21 Επιμέλεια: /

HDR-Photo-Meteora-Greece-Valley-Of-Fog

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης είχε μεταβεί  στο Βερολίνο στις Αρχές του περασμένου Νοέμβρη , όπου συμμετείχε  στην 5η Ελληνογερμανική Συνέλευση Δημάρχων με θέμα «Ο Δήμος γκρεμίζει το τείχος της κρίσης». Τα θέματα που συζητήθηκαν εκεί  ήταν μεταξύ άλλων η προοδευτική ενεργειακή πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Αγροτική Ανάπτυξη και ο Τουρισμός.

Εκεί λοιπόν ο κος Σινάνης συνάντησε πολλούς συναδέλφους του και έκανε μια πρώτη κουβέντα για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου συνεδρίου ( πανελλαδικού ) στην Καλαμπάκα με θέμα τον Τουρισμό.

Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και στην Ελλάδα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συναντήσεις στην Καλαμπάκα.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλει στις προσπάθειες για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου ανάλογα με τις δυνατότητες και τη δυναμική κάθε περιοχής( και δη της Καλαμπάκας ) όπου θα  συμμετέχουν ομιλητές με εμπειρία, καινοτόμες ιδέες, ειδικοί με γνώση και αγάπη για το αντικείμενό τους και τον τουρισμό.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας συνολικά  καθιστούν εφικτή την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου σύγχρονων μορφών τουρισμού. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα δυνατή η διαμόρφωση μιας κατάστασης που θα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό το Τουριστικό προϊόν στην χώρα μας .

Μέσα  από ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις θα αναλυθούν τα καίρια θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου επιτυχούς αντιμετώπισης της εποχικότητας στον τουρισμό. Θα υποδειχθούν επίσης πρακτικοί τρόποι, άμεσα εφαρμόσιμοι ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και να δημιουργηθούν προϊόντα που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Το συνέδριο οριοθετείται για τον μήνα Μάιο και θα βοηθήσει τα μέγιστα μιας και η ημερομηνία αυτή σχετίζεται και με την έναρξη της  Τουριστικής  σεζόν του Καλοκαιριού.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.