Συνάντηση Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ και εκπροσώπους του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου

11 Φεβρουαρίου, 2016 11:40 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 10 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στο Μεταξουργείο, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανασίου Βούρδα και εκπροσώπων του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους της ηγεσίας της ΕΡΓΟΣΕ πάνω στα σιδηροδρομικά έργα στη Δυτική Θεσσαλία. Από το νομό Τρικάλων παρευρέθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης και από την Καρδίτσα βρίσκονταν η Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και η Παναγιώτα Βράντζα.

Η συνάντηση καλέστηκε με αφορμή δημοσίευμα από το πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας που πρότεινε την απένταξη του έργου  Παλαιοφάρσαλο-Καλαμπάκα από το ΠΕΠ Θεσσαλίας και την ένταξη του στο Κεντρικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, κάτι που όπως μας επιβεβαίωσε η ΕΡΓΟΣΕ δεν μπορεί να γίνει, άρα ισοδυναμεί με το να πάει το έργο στις καλένδες και η δυτική Θεσσαλία να μείνει χωρίς την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου.

Από μέρους της ΕΡΓΟΣΕ ο κ. Βούρδας αναφέρθηκε συνολικά στις γραμμές Λάρισα-Βόλος που βρίσκεται στο Κεντρικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και Παλαιοφάρσαλο-Καλαμπάκα που ανήκει στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας. Από τη μεριά της ΕΡΓΟΣΕ τα πάντα είναι έτοιμα, όσον αφορά το έργο της ηλεκτροκίνησης με έτοιμα τεύχη δημοπράτησης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος τόνισε ότι το έργο ηλεκτροκίνησης της γραμμής Παλαιοφάρσαλο-Καλαμπάκα δεν μπορεί να φύγει από το ΠΕΠ Θεσσαλίας και μια τέτοια καθυστέρηση θα έθετε το έργο σε κίνδυνο απένταξης.

Ο Βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατό και κάλεσε του Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλίας, τους Αντιπεριφερειάρχες και τον Περιφερειάρχη να πάρουν θέση άμεσα πάνω στο θέμα, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.