Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Διοικητή της 5 Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

5 Ιουνίου, 2015 11:21 Επιμέλεια: /

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ_DCE

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου, μαζί με τον αναπληρωτή διοικητή κ. Μιχάλη Βενιζέλο.
Η συνάντηση αφορούσε τη συνεργασία της Περιφέρειας με την 5η ΔΥΠΕ και πιο συγκεκριμένα τα έργα που εκτελούνται μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας στο χώρο της δημόσιας υγείας. Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Αντωνίου για τα 51 συνολικά έργα προϋπολογισμού 48,2 εκ. ευρώ τα οποία εκτελούνται από το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια και αφορούν τη δημόσια υγεία, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει επίσπευση στην υλοποίηση των έργων στο βαθμό που αυτή αφορά τις αρμοδιότητες της ΔΥΠΕ, ώστε αφενός να μην χαθούν χρήματα και επίσης να προμηθευτούν το ταχύτερο δυνατό τον εξοπλισμό που χρειάζονται τα νοσοκομεία σε μία δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους και τη δημόσια υγεία.
«Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε στο μέγιστο βαθμό εντάσσοντας όλα τα ώριμα έργα καθώς στην επόμενη προγραμματική περίοδο η κατεύθυνση στον τομέα της υγείας είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.
Ο κ. Αντωνίου δήλωσε τα εξής: «συζητήσαμε με τον κ. Περιφερειάρχη κυρίως για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που αφορούν την υγεία. Είδαμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα σε εξέλιξη έργα και παράλληλα βρισκόμαστε σε μία διαδικασία όπου ο ανοιχτός ορίζοντας το προγραμμάτων θα μπορούσε να μας δοθεί ως τεχνογνωσία όσον αφορά την Περιφέρεια. Για το επόμενο ΕΣΠΑ υπάρχει μία συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα παραστούμε ως φορείς υγείας και από εκεί και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πράξη για το μέλλον.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.