Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας

1 Δεκεμβρίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ - ΒΙΤΣΑΣ2_DCE

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειαρχών κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας.

Το κυβερνητική στέλεχος ενημερώθηκε από τον κ. Αγοραστό για την πορεία του τρέχοντος ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει πως τα έργα προχωρούν μετά την ομαλοποίηση της διαδικασίας χρηματοδότησης παρά τα προβλήματα συνεργασίας που δημιουργούνται από ορισμένες προμηθεύτριες εταιρείες.

Επίσης, επανέλαβε την ανάγκη να προχωρήσει το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα αποσυνδεδεμένο από τα έργα της εκτροπής του Αχελώου, έργο. Αναφέρθηκε στις εν εξελίξει εργασίες στην Κάρλα τονίζοντας πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατάφερε σε μόλις μερικούς μήνες να επαναφέρει σε τροχιά υλοποίησης ένα έργο εθνικής σημασίας, ένα έργο που είναι από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά στην Ευρώπη.

Για την τρέχουσα κατάσταση την οικονομία ο κ. Αγοραστός είπε χαρακτηριστικά πως «το παλιό μοντέλο το οποίο εφαρμόζεται σήμερα πέθανε, έξι χρόνια έδωσε τα διαπιστευτήριά του» για να συμπληρώσει την ανάγκη υιοθέτησης ενός νέου μοντέλου το οποίο θα έχει ως πυρήνα το τρίπτυχο της μείωσης των φορολογικών συντελεστών, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και μείωση των παραγωγικών συντελεστών και του ενεργειακού κόστους.

Ως πρόεδρος των Περιφερειαρχών τέλος, ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Βίτσα για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από τις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού, ενώ συζητήθηκαν και όλες οι τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ - ΒΙΤΣΑΣ1_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.