Συνάντηση του κ. Κώστα Φαμίση με την αν.Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά

16 Νοεμβρίου, 2015 09:13 Επιμέλεια: /

SAM_3242_DCE

Ο  συμπολίτης μας κ. Φαμίσης  Κων/νος  συναντήθηκε με την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά   την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου   στο συνέδριο  «Destination Thessaloniki: 365 days of Μeetings, Studies, Sports, Cruises and Health» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού  Θεσσαλονίκης  – Philoxenia 2015 .

Ο κ. Φαμίσης Κώστας , πολιτευτής ΠΑΣΟΚ, (συμμετέχει  στην  επιτροπή  τουρισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ), συζήτησε  με την αρμόδια υπουργό   θέματα τουρισμού που άπτονται  των αρμοδιοτήτων της.

Συμφωνήθηκε, δια του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ο.Τ  κ. Δημήτρη  Τρυφωνόπουλου  να προγραμματισθεί, άμεσα, μια συνάντηση των αντίστοιχων οργάνων με επικεφαλή τον συντονιστή  βουλευτή  ΠΑΣΟΚ   κ. Κωσταντινόπουλο  Οδυσσέα.

Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση στην  έκθεση με τις «Μαγεμένες» και στην έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων» του Κώστα Κοτσανά, που φιλοξενούνται σε περίπτερο της Δ.Ε.Θ, από τον πρόεδρο της ΔΕΘ Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και τον γενικό διευθυντή της ΔΕΘ Αλέξη Τσαξιρλή.

Η ιστορία των «Μαγεμένων», τα  επιτεύγματα    των Αρχαίων Ελλήνων, δήλωσε ο κ. Φαμίσης,  είναι   εντυπωσιακά  και οι   πολύ ενδιαφέρουσες εφευρέσεις   μαγεύουν  των  επισκέπτη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.