Συνάντηση των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων με τον Υφυπουργό Οικονομίας αρμόδιο για τα θέματα ΕΣΠΑ, κ. Χαρίτση

30 Σεπτεμβρίου, 2016 17:36 Επιμέλεια: /

14518483_1224171017605261_1967451817_n

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μεταξύ των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων, κ.κ Σιμορέλη και Παπαδόπουλο, με τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, κ. Χαρίτση, με θέμα την ενίσχυση των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία και τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων για την προστασία της περιοχής. Οι Βουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Χαρίτση για το ιστορικό των καταστροφών και τις ανάγκες της περιοχής, τονίζοντας την προτεραιότητα στήριξης έργων τα οποία πρέπει άμεσα να εκτελεστούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα Πηνειού και Οξύνειας, για τη θωράκιση των οικισμών από τις μελλοντικές πλημμύρες.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την έκτακτη χρηματοδότηση των πληγέντων δήμων από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Σημείωσε την ανάγκη να επανεξετάσουμε τις βασικές υποδομές προστασίας, που τόσα χρόνια δεν είχαν σχεδιαστεί και κόστισαν όλες αυτές τις καταστροφές και να επενδύσουμε τους διαθέσιμους πόρους στην προστασία των περιοχών και των κατοίκων. Για τα μεγάλα έργα κάλεσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία, όσον αφορά τη χρηματοδότηση και την τεχνογνωσία, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η συνάντηση έκλεισε με πρόσκληση των Βουλευτών προς το κ. Χαρίτση, να επισκεφτεί το νομό Τρικάλων, για να ενημερώσει τους κατοίκους για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ και τις θέσεις της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.