Συνάντηση των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων με τον Υφυπουργό Οικονομίας αρμόδιο για τα θέματα ΕΣΠΑ, κ. Χαρίτση

admin
admin
30 Σεπτεμβρίου 2016, 17:36

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μεταξύ των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων, κ.κ Σιμορέλη και Παπαδόπουλο, με τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, κ. Χαρίτση, με θέμα την ενίσχυση των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία και τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων για την προστασία της περιοχής. Οι Βουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Χαρίτση για το ιστορικό των καταστροφών και τις ανάγκες της περιοχής, τονίζοντας την προτεραιότητα στήριξης έργων τα οποία πρέπει άμεσα να εκτελεστούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα Πηνειού και Οξύνειας, για τη θωράκιση των οικισμών από τις μελλοντικές πλημμύρες.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την έκτακτη χρηματοδότηση των πληγέντων δήμων από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Σημείωσε την ανάγκη να επανεξετάσουμε τις βασικές υποδομές προστασίας, που τόσα χρόνια δεν είχαν σχεδιαστεί και κόστισαν όλες αυτές τις καταστροφές και να επενδύσουμε τους διαθέσιμους πόρους στην προστασία των περιοχών και των κατοίκων. Για τα μεγάλα έργα κάλεσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία, όσον αφορά τη χρηματοδότηση και την τεχνογνωσία, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η συνάντηση έκλεισε με πρόσκληση των Βουλευτών προς το κ. Χαρίτση, να επισκεφτεί το νομό Τρικάλων, για να ενημερώσει τους κατοίκους για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ και τις θέσεις της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .