Συνάντηση των Βουλευτών της ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα και Παναγιώτας Δριτσέλη με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών

18 Δεκεμβρίου, 2015 17:44 Επιμέλεια: /

IMG_0100

Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών, συναντήθηκαν οι Βουλευτές τις ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Παναγιώτα Δριτσέλη προκειμένου να ενημερωθούν μετά από αίτημά του συλλόγου για τα ζητήματα που απασχολούν την αθλητική κοινότητα των κωφών ολυμπιονικών.

Η αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Γιαννόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα  Σταύρο Ρανιέρη και το μέλος Ιωσήφ Σταυρακάκη,  μεταξύ άλλων ανέφερε στους βουλευτές ότι η ετήσια επιχορήγηση της πολιτείας δεν επαρκεί για την προετοιμασία των αθλητών ενόψει  των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών στην Τουρκία το 2017. Κυρίως όμως εστίασε στο πάγιο αίτημα του συλλόγου που έχει σχέση με το μισθολογικό κλιμάκιο των Ολυμπιονικών Κωφών οι οποίοι σήμερα εργάζονται στον δημόσιο τομέα. Συγκεκριμένα επεσήμαναν ότι, ενώ για τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες ο νομοθέτης έχει προβλέψει την κατάταξή τους στο καταληκτικό μισθολογικό κλιμάκιο της κατηγορίας τους με τριακοπενταετή υπηρεσία , οι ίδιοι αποκλείονται από την διάταξη αυτή.

Οι βουλευτές αφού άκουσαν με προσοχή τα μέλη του συλλόγου, επεσήμαναν ότι τα αιτήματά τους είναι δίκαια, δεν παύουν όμως να αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένου ότι δημιουργούν οικονομικό αποτέλεσμα στον κρατικό προϋπολογισμό. Ωστόσο διαβεβαίωσαν τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου ότι θα τα εισηγηθούν στην ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού, κάνοντας παράλληλα τις απαραίτητες ενέργειες προς τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και Οικονομικών, ούτως ώστε να νομοθετηθεί η βελτίωση αυτή και να ενσωματωθεί στο νομικού πλαίσιο που διέπει τα ευεργετήματα για τους Έλληνες Ολυμπιονίκες Κωφούς.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.