Συνάντηση στο Επιμελητήριο για την ίδρυση Τουριστικού Φορέα

8 Οκτωβρίου, 2015 18:49 Επιμέλεια: /

toyrismos

Οι εκλογές και γενικότερα η πολιτική κατάσταση στην χώρα μας , είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν κάποια πράγματα που έπρεπε να είχαν πάρει τον δρόμο τους.

Πριν από λίγους μήνες η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, οι 4 Δήμοι του Νομού και το Επιμελητήριο Τρικάλων αποφάσισαν την από κοινού ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Τρικάλων και τη σύσταση ενός φορέα που θα είναι υπεύθυνος για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν.
Αποφασίστηκε ομόφωνα ο φορέας διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος να είναι η αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου και σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, να μπορέσει να χαράξει μια ενιαία στρατηγική, με μοναδικό κοινό σκοπό την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και την αύξηση των τουριστών στο Νομό Τρικάλων. Την όλη αυτή κοινή προσπάθεια στηρίζει και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μιας και το κομμάτι του τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Την περασμένη Τετάρτη στο Επιμελητήριο πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη με επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και φορείς όπως ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καλαμπάκας.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιαγιάκος ανέφερε ότι μπορεί η σύσταση του φορέα να απαρτίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τους  4 Δήμοι του Νομού και το Επιμελητήριο , όμως η βασική δύναμη είναι οι ίδιοι οι επαγγελματίες.

Η συνάντηση ανέφερε ότι έγινε για να ενημερωθούν όλοι για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες και πως θα προχωρήσουν στο εξής. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά και θα ξεκινήσει το έργο του φορέα.

Ο κος Γιαγιάκος ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος φορέας όχι μόνο δεν θα είναι ανταγωνιστικός ή θα βλάψει τους κατά τόπους συλλόγους , αλλά αντίθετα θα βοηθήσει στην ανάδειξη και το έργο τους. Στόχος του φορέα είναι να βοηθήσει ώστε το Τουριστικό κομμάτι του Νομού να εξελίσσεται συνεχώς και να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά .

Φωτό αρχείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.