Συνάντηση πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποί των αγελαδοτρόφων του Νομού Τρικάλων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου

8 Μαρτίου, 2016 18:09 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Συνάντηση, που κανονίστηκε από το Βουλευτή Τρικάλων Χρήστο Σιμορέλη, πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποί των αγελαδοτρόφων του Νομού Τρικάλων και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, με σκοπό να του θέσουν ερωτήματα και να του μεταφέρουν τα προβλήματα του κλάδου. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος των Αγελαδοτρόφων του Νομού Τρικάλων κ. Κώστας Ούτρας, καθώς και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα και στο τραπέζι τέθηκαν ζητήματα όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό, τα χρονοδιαγράμματα των πληρωμών και το εργόσημο. Ο Υπουργός σημείωσε αρκετά από τα ερωτήματα των κτηνοτρόφων και δεσμεύτηκε να ανανεώσουν το ραντεβού μέσα στο προσεχές δεκαπενθήμερο για περαιτέρω εξέταση των θεμάτων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.