Συνάντηση Παπαδόπουλου – Σουφλιά

1 Σεπτεμβρίου, 2015 18:14 Επιμέλεια: /

DSC00874_DCE

Τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ  κο Σάκη Παπαδόπουλο, συνοδευόμενο από την υπεύθυνη του τμήματος υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Ιατρό Εντατικολογίας κα Κυριακή Παγαδάτογλου,

δέχτηκε στο γραφείο του σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2015, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κος Γιώργος Σουφλιάς, προκειμένου να συζητηθούν επείγοντα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου Τρικάλων .

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης Υ.Πε, κος Μιχάλης Βενιζέλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Ντίνος Μπάρδας, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κος Σπύρος Περίφανος, ο Διευθυντής της Β΄Παθολογικής Κλινικής και μέλος του Δ.Σ. κος Στέφανος Μυλωνάς.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.