Συνάντηση Μιχαλάκη με εμπόρους

10 Μαρτίου, 2017 17:30 Επιμέλεια: /

P3108513

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης που διεξάγει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αναφορικά με την εφαρμογή του Άρθρου 114 του Ν.4446/2016 για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις στον νομό μας, σήμερα Παρασκευή 10-03-2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δέχθηκε αντιπροσωπεία   συλλόγων επαγγελματιών και εμπόρων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Απασχόλησης και Εμπορίου της Π.Ε.Τ. κ. Ντίνου Μπάρδα, του Διευθυντή της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε.Τ. κ. Αθανάσιου Αθανασίου και του Προϊσταμένου του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε.Τ. κ. Παύλου Μπεμπέ.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Τρικάλων, Πύλης, Καλαμπάκας και Οιχαλίας κ.κ. Χρήστος Μπλουγούρας,  Κων/νος Βοϊτσίδης , Θεολόγης Μαντάρας και Βάιος Τέλλιος αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Αθανάσιος Φαλτάκας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων-Επαγγελματιών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Τρικάλων κ. Γεώργιος Κράιας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Γόμφων κ. Αχιλλέας Γκουγκουμάτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ξενοδόχων Ορεινού Όγκου Ελάτης Ν. Τρικάλων κ. Γεώργιος Κωτούλας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτας κ. Νικόλαος Ζαμπάκας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων μετέφεραν στον Αντιπεριφερειάρχη και τους συνεργάτες του  την άποψή τους ότι,  ο θεσμός των  ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και επομένως θα πρέπει να καταργηθεί. Δεδομένης όμως της υποχρεωτικής  διεξαγωγής τους και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα εκ του νόμου, αναφορικά με την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων κατά τις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους, πρότειναν ως ημερομηνίες διεξαγωγής τους για το τρέχον έτος (2017) τις ακόλουθες:

·         από 1 έως 10 Μαΐου 2017, με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου 2017

·         από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου 2017  και

·         από 1 έως 10 Νοεμβρίου 2017, με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης αποδέχθηκε την εισήγηση και τις προτάσεις των Προέδρων των Συλλόγων υπογραμμίζοντας ότι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστα Αγοραστός  στηρίζουν τον επαγγελματία και συμμερίζονται την αγωνία του τις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για την άριστη και γόνιμη συνεργασία τους με τους φορείς του εμπορικού κόσμου του νομού μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.