Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών

19 Δεκεμβρίου, 2015 12:47 Επιμέλεια: /

agorastos tsipras2_DCE

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός προκειμένου να συζητηθούν τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών.

Το σχετικό αίτημα διατυπώνεται με επιστολή στον κ. Τσίπρα, σε συνέχεια της απόφασης που είχε παρθεί στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα.

Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Αγοραστός σημειώνει τα εξής:

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

Το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. αποφάσισε την Παρασκευή 18-12-2015 και σε συνέχεια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης στη Λευκάδα, να ζητήσει να συναντηθεί άμεσα με εσάς.

Η συνάντηση αυτή κρίνεται αναγκαία και επιτακτική προκειμένου να σας εκθέσουμε τα μείζονα θέματα των Περιφερειών που δυστυχώς καθημερινά επιδεινώνονται, καθώς προωθούνται νομοθετικές ρυθμίσεις ή προωθούνται πολυνομοσχέδια ή νομοσχέδια χωρίς τη δική μας συμμετοχή και πολύ μάλλον, συναίνεση.

Ευελπιστούμε στην άμεση αποδοχή της συνάντησης αυτής, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει συνολικά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της πατρίδας μας.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.