Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμπάκας θα έχουν το Σάββατο οι κάτοικοι του Μαυρελίου για το νερό

29 Οκτωβρίου, 2015 18:19 Επιμέλεια: /

sinanis grafeio dimarxoy_DCE

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμπάκας στην πλατεία του χωριού θα έχουν το Σάββατο οι κάτοικοι του Μαυρελίου για το νερό

Για το θέμα αυτό, η Γραμματεία Δήμου με τις Επιστημονικές – Τεχνικές Υπηρεσίες Ύδρευσης θα είναι ωφέλιμες στη συνάντηση, όπως και η πάροχος εταιρία (ΔΕΥΑΚ) κ.λπ.

Επίσης καλούνται και όλοι οι Βουλευτές του Νομού Τρικάλων και η Δ/νση της Δασικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας.

Πρόσθετα καλούμε και περιμένουμε από τα ΜΜΕ του Τρικαλινού χώρου {Εφημερίδες, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί κ.λπ. να ΞΑΝΑΒΟΗΘΗΣΟΥΝ για άλλη μία φορά στην επίλυση του ππροβλήματός μας .

Σημειώνουμε ότι η συνάντηση είχε αποφασιστεί από κοινού πριν καιρό, αλλά διάφορες εξελίξεις δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της.

ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Καλώς να ορίσετε στη συνάντηση

Η Επιτροπή Νερού Κατοίκων Μαυρελίου Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.