«Συνάντηση με τη νέα Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σοφία Δρούγκα»

2 Σεπτεμβρίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

OTSE_2016_KalabakaAntidimarxos_DCE

Ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης ανακοίνωσε επίσημα τους νέους αντιδημάρχους του δήμου του. Μεταξύ αυτών και την κ. Σοφία Δρούγκα ως νέα Αντιδήμαρχο και υπεύθυνη πολιτισμού, η οποία θα επιμεληθεί, ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, και το επόμενο Φεστιβάλ της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης τον προσεχή Οκτώβριο στο Μπίλεφελντ.

Είναι θεσμός ότι, κάθε Φεστιβάλ αφιερώνεται σε ένα θέμα και για το προσεχές αποφασίστηκε ομόφωνα να αφιερωθεί στους θεσσαλούς Ιερείς που υπηρετούν σε ενορίες της Ευρώπης! Η Ομοσπονδία θα τιμήσει και θα προβάλλει το έργο και τη συμβολή της Εκκλησίας στη διατήρηση ηθών και εθίμων και στην εν γένει διατήρηση της ελληνικής συνείδησης μας, μέσω της συμμετοχής των πιστών στη ζωή και στα δρώμενα της ενορίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Γκίκας είχε την ευκαιρία να συναντήσει την νέα Αντιδήμαρχο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της δεύτερης εορτής μανιταριού στην Καλαμπάκα όπου της έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή της και της δήλωσε ότι την περιμένει μαζί με την αποστολή του Δήμου Καλαμπάκας στη Γερμανία.

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 

Πρόεδρος                               Α’  Γραμματέας

Γκίκας Διαμαντής                     Βόμπρας Άγγελος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.