Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κα. Πέρκα, πραγματοποίησαν ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης και αντιπροσωπεία του Σωματείου Εμπόρων Μεταχειρισμένων Φορτηγών Αυτοκινήτων του Νομού Τρικάλων

27 Ιουλίου, 2016 14:34 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Προγραμματισμένη συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κα. Πέρκα, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης και αντιπροσωπεία  του Σωματείου Εμπόρων Μεταχειρισμένων Φορτηγών Αυτοκινήτων του Νομού Τρικάλων. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Βράκας Κωνσταντίνος, ο Γραμματέας κ. Μπαταβάνης Γεώργιος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μπαμπούρης Γεώργιος.

Στη συζήτηση τέθηκαν αρκετά προβλήματα του κλάδου και αιτήματα του σωματείου για τη διευκόλυνσή της εργασίας τους και την άρση της γραφειοκρατίας. Τονίστηκαν μάλιστα ζητήματα για τα οχήματα ειδικού σκοπού, που αφορούν σε μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία. Από μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου σημειώθηκε ότι στόχος τους είναι να διορθωθούν λάθη και παθογένειες του παρελθόντος και να γίνουν όλες οι ενέργειες με βάση την νομοθεσία και ευθυγράμμιση με τις κοινοτικές οδηγίες. Όσον αφορά τα οχήματα ειδικού σκοπού η λύση θα είναι άμεση. Η συνάντηση έληξε με δέσμευση της Γενικής Γραμματέως να εξετάσει εξονυχιστικά τα θέματα που τέθηκαν και να επαναληφθεί η συνάντηση  στο προσεχές διάστημα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.