Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Μικέλη Χατζηγάκη

29 Αυγούστου, 2016 08:00 Επιμέλεια: /

Untitled

O Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε τον Μικέλη Χατζηγάκη στο γραφείο του και είχαν μακρά συνομιλία για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, άλλωστε ο Μικέλης έχει συνεργαστεί μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα πλαίσια της κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, ενώ ο πατέρας του, Σωτήρης, συνδέεται με μακρά φιλία και αμοιβαία εκτίμηση με τον πατριάρχη της οικογένειας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Μικέλης εξέφρασε προς τον Πρόεδρο της ΝΔ την αισιοδοξία του ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι νικηφόρες για την Νέα Δημοκρατία και θα σφραγίσουν την νέα πορεία του κόμματος που έχει βασικές κατευθυντήριες γραμμές την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την αξιοκρατία.

Αξίες, δηλαδή, που αποτελούν το Α και το Ω του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.