Συνάντηση Κ. Σκρέκα με την ηγεσία της ΔΕΗ

16 Μαρτίου, 2017 18:35 Επιμέλεια: /

Untitled

Σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και με έντονο τον προβληματισμό για το μέλλον της ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ κ. Κώστα Σκρέκα και του Αν. Τομεάρχη κ. Κώστα Κατσαφάδου με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη και ανώτατα στελέχη της επιχείρησης.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε την ανάγκη για εξασφάλιση της μακροχρόνιας βιωσιμότητας της ΔΕΗ, καθώς αποτελεί το βασικότερο πυλώνα ενεργειακής επάρκειας και ασφάλειας και προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας. Εξέφρασε επίσης ανησυχίες για τα έντονα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΗ, καθώς και για τις καταστροφικές επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ αλλά και του ενεργειακού τομέα ευρύτερα, που έχουν φέρει την επιχείρηση σε οριακό σημείο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.