Συνάντηση φορέων με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το Δήμαρχο Καλαμπάκας – Η τουριστική ανάπτυξη το επίκεντρο της συζήτησης

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
29 Μαΐου 2015, 15:53

Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας βρέθηκαν σήμερα οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Τρικάλων, η κυρία Δριτσέλη Παναγιώτα και ο κ. Σιμορέλης Χρήστος όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους που δραστηριοποιούνται στο Τουρισμό(ΣΤΕΜ), τον πρόεδρο Ξενοδόχων και το Δήμαρχο Καλαμπάκας.

Θέμα της συνάντησης ήταν ένα και μόνο πράγμα, η Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Όπως ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους η κυρία Δριτσέλη, την προηγούμενη βδομάδα συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΕΟΤ την κυρία Χατζηνικολάου και όπως διαπίστωσε η περιοχή μας είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επισκεπτών. Τόνισε πως αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε έτσι ώστε να αυξήσουμε τους επισκέπτες με κάθε τρόπο τόσο σε ποσότητα όσο και στην ποιότητα υπηρεσιών που θα τους παρέχουμε.

Έκανε λόγο για τουριστικά σεμινάρια που μπορούν να πραγματοποιηθούν στη περιοχή μας κάτι που βρήκε σύμφωνους όλους τους φορείς που βρέθηκαν στη συνάντηση. Επίσης ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η κινηματογράφηση του σπηλαίου της Θεόπετρας για την dailysecret κάτι που θα βοηθήσει να προβληθεί το σπήλαιο σε όλο τον κόσμο. Κλείνοντας υπογράμμισε πως μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα για να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη και μάλιστα μικρά πράγματα τα οποία όμως θα φέρουν μεγάλα αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας παίρνοντας τον λόγο ανακοίνωσε πως η Δημοτική Αρχή πολύ σύντομα θα ανοίξει ένα τουριστικό περίπτερο από το οποίο δεν αποσκοπεί στο κέρδος αλλά μόνο στην πληροφόρηση των επισκεπτών.Τόνισε πως η Δημοτική Αρχή είναι διατεθειμένη να ακούσει και να υλοποιήσει κάθε πρόταση η οποία θα βοηθήσει την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και κλείνοντας ευχαρίστησε τους δύο βουλευτές για το ενδιαφέρον που δείχνουν πάνω σε αυτό το θέμα.

Στη συνέχεα έγιναν τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των φορέων για να κλείσει η συνάντηση με ένα κοινό σημείο αναφοράς το οποίο δεν είναι άλλο από το »μπορούμε να κάνουμε πολλά με λίγη μόνο δουλειά’’.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .