Συνάντηση επτά Αρχιερέων στην Καρδίτσα

admin
admin
22 Αυγούστου 2015, 19:27

Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης βρέθηκαν το Σάββατο 22 Αυγούστου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος, Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, Καρθαγένης κ. Αλέξιος, Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο οικείος Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού Καρδίτσης Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος συνεδέετο από πολλά χρόνια με τον αείμνηστο και τον εκτιμούσε ιδιαιτέρως για την αφοσίωσή του στην Εκκλησία, για το ιεροψαλτικό του ήθος και τον σεβασμό του προς το Ιερατείον.

Για τον αείμνηστο μίλησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος περιέγραψε την προσωπικότητά του και τα περικοσμούντα αυτόν χαρίσματα καθώς και ο οικείος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, ο οποίος και ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την παρουσία τους και την τιμή προς τον αείμνηστο Πρωτοψάλτη της Καρδίτσης.

Μετά το Ιερό Μνημόσυνο παρετέθη δεξίωση στο  «Παυσίλυπο» όπου οι Αρχιερείς είχαν μία ωραία εποικοδομητική συνομιλία επί διαφόρων Εκκλησιαστικών και επίκαιρων θεμάτων.

Κείμενο και εικόνες από poimin.gr

kardits6 kardits2 kardits3 kardits4 kardits5 kardits7 kardits8 kardits9 kardits10 kardits11 kardits12 kardits13 kardits14 kardits15 kardits16 kardits17 kardits18 kardits20 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .