Συνάντηση Διαβιτών

22 Μαρτίου, 2016 08:07 Επιμέλεια: /

gianakos+rantos+dimasis

Το ότι η Διάβα διαθέτει , πέραν του Δημάρχου φυσικά , ισχυρή εκπροσώπηση στην σημερινή δημοτική αρχή είναι γεγονός αναμφισβήτητο . Λοιπόν , το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα έγινε μια μίνι Διαβίτικη σύναξη παρουσία του Λευτέρη Δημάση και του Αντιδημάρχου Κώστα Ράντου προεδρεύοντος φυσικά του Γενικού .

Λευτέρη , απ΄ ότι είδες ιδίοις όμμασι , δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι δρόμοι στο Δημαρχείο οδηγούν στο γραφείο του Γενικού ;  Τώρα , επί του πρακτέου δεν ξέρω αν και τι λύνεται αλλά το ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας , είναι θετικό και αυτό μετράει θετικά για τον Γενικό ανεξαρτήτως αποτελέσματος , δε νομίζεις ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    «….. όλοι οι δρόμοι στο Δημαρχείο οδηγούν στο γραφείο του Γενικού » μέσω Σαρακίνας όμως αγαπητέ μου.

  • Τ.Μπέσιου

    Αφού ανέλαβε πρωτοβουλίες ο Γενικός από σήμερα θα κοιμόμαστε ήσυχοι.Το πρόσωπο που κατέχει μια Δημόσια θέση,η οποία του χαρίστηκε και δεν την κατέκτησε εκθέτοντας τον εαυτό του στους συμπολίτες κερδίζοντας την ψήφο τους,δεν δίνει ποτέ αξία στη θέση αυτή.Αξία δίνουν τα επιτυχή αποτελέσματα των ενεργειών του.Από λόγια και επικοινωνιακά παιχνίδια είμαστε χορτασμένοι.Οψόμεθα.
    Τελικά ανέλαβε κανείς ευθύνη για την συνεδρίαση που πήγε στον βρόντο ?

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.