Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με κτηνοτρόφους στα Τρίκαλα

admin
admin
15 Φεβρουαρίου 2016, 17:32

Πάνω από εξήντα αγελαδοτρόφοι και αιγοκτηνοτρόφοι προσήλθαν στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στα Τρίκαλα σήμερα το μεσημέρι, με σκοπό να συζητήσουν για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων με αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης και τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Μπάτζιος και Σταύρος Νταούλας. Επικεφαλής των κτηνοτρόφων ήταν οι Ούτρας Κωνσταντίνος και Καλύβας Αθανάσιος από των Διοικητικό Συμβούλιο των αγελαδοτρόφων.

Ο αγροτικός κόσμος χρειάζεται τη στήριξη της πολιτείας και η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή για έναν ειλικρινή διάλογο. Η σημερινή συνάντηση απέδειξε ότι κανείς δεν φοβάται αυτό το διάλογο καθώς έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα του κλάδου.

Η συνάντηση έκλεισε με τηλεφωνική κλήση του Χρήστου Σιμορέλη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξής κ. Αποστόλου με σκοπό να κανονίσει συνάντηση με τα μέλη της Διοίκησης των αγελαδοτρόφων. Η συνάντηση κανονίστηκε μέσα στην εβδομάδα.

Ο δρόμος του διαλόγου, που ήδη άνοιξε ο πρωθυπουργός και η ανταπόκριση από την πλειοψηφία των αγροτών είναι θετική εξέλιξη και θα αποτελέσει την αρχή της λύσης του προβλήματος.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .