Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με κτηνοτρόφους στα Τρίκαλα

15 Φεβρουαρίου, 2016 17:32 Επιμέλεια: /

436_DCE

Πάνω από εξήντα αγελαδοτρόφοι και αιγοκτηνοτρόφοι προσήλθαν στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στα Τρίκαλα σήμερα το μεσημέρι, με σκοπό να συζητήσουν για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων με αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης και τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Μπάτζιος και Σταύρος Νταούλας. Επικεφαλής των κτηνοτρόφων ήταν οι Ούτρας Κωνσταντίνος και Καλύβας Αθανάσιος από των Διοικητικό Συμβούλιο των αγελαδοτρόφων.

Ο αγροτικός κόσμος χρειάζεται τη στήριξη της πολιτείας και η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή για έναν ειλικρινή διάλογο. Η σημερινή συνάντηση απέδειξε ότι κανείς δεν φοβάται αυτό το διάλογο καθώς έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα του κλάδου.

Η συνάντηση έκλεισε με τηλεφωνική κλήση του Χρήστου Σιμορέλη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξής κ. Αποστόλου με σκοπό να κανονίσει συνάντηση με τα μέλη της Διοίκησης των αγελαδοτρόφων. Η συνάντηση κανονίστηκε μέσα στην εβδομάδα.

Ο δρόμος του διαλόγου, που ήδη άνοιξε ο πρωθυπουργός και η ανταπόκριση από την πλειοψηφία των αγροτών είναι θετική εξέλιξη και θα αποτελέσει την αρχή της λύσης του προβλήματος.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.