Συνάντηση

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
23 Σεπτεμβρίου 2015, 07:57

Δεν ξέρω αν και πως σκέπτεται η Δημοτική αρχή και δει ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης να αξιοποιήσει τους τέσσερεις κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους που ανέδειξε η εκλογική διαδικασία  ώστε να προωθήσει τα θέματα που απασχολούν τον δήμο και την περιοχή  , αλλά θα ήταν ωφέλιμο φρονώ , να υπάρξει κοινή συνάντηση στο δημοτικό Μέγαρο όπου ο δήμαρχος θα ενημερώσει τους κοινοβουλευτικούς  εκπροσώπους για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες  του δήμου και της περιοχής .

Κι΄ αυτό γιατί όσο πληρέστερα είναι ενημερωμένοι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι τόσο αποτελεσματικότερα θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον δήμο και την περιοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων  και δει στην κεντρική κυβέρνηση .

Οι κομματικές ταμπέλες να φύγουν και να παραμείνει ως κοινή συνισταμένη   της τοπικής πολιτικής ηγεσίας  και των παραγωγικών φορέων η ανάπτυξη και η γενικότερη πρόοδος της περιοχής .  Ας ελπίσουμε  πως  επ΄ αυτού  θα αλλάξουμε  παλιές και ξεπερασμένες  συμπεριφορές και νοοτροπίες !!!

  • OXIιάς

    Τις κομματικές ταμπέλες ο δήμαρχος τις έβαλε μετά την εκλογή του, αγνοώντας αυτούς που τον βοήθησαν χωρίς ανταλλάγματα. Του δόθηκε η ευκαιρία να μείνει στην ιστορία ως ένας καλός δήμαρχος, δυστυχώς μέσα σε ένα χρόνο έδειξε τις προθέσεις του. Σε λίγο καιρό θα είναι δήμαρχος μιας μικρής ομάδας «Διαβατοελίτ».

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .