Συνάντηση

23 Σεπτεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

sinanis+boyleytes

Δεν ξέρω αν και πως σκέπτεται η Δημοτική αρχή και δει ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης να αξιοποιήσει τους τέσσερεις κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους που ανέδειξε η εκλογική διαδικασία  ώστε να προωθήσει τα θέματα που απασχολούν τον δήμο και την περιοχή  , αλλά θα ήταν ωφέλιμο φρονώ , να υπάρξει κοινή συνάντηση στο δημοτικό Μέγαρο όπου ο δήμαρχος θα ενημερώσει τους κοινοβουλευτικούς  εκπροσώπους για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες  του δήμου και της περιοχής .

Κι΄ αυτό γιατί όσο πληρέστερα είναι ενημερωμένοι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι τόσο αποτελεσματικότερα θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον δήμο και την περιοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων  και δει στην κεντρική κυβέρνηση .

Οι κομματικές ταμπέλες να φύγουν και να παραμείνει ως κοινή συνισταμένη   της τοπικής πολιτικής ηγεσίας  και των παραγωγικών φορέων η ανάπτυξη και η γενικότερη πρόοδος της περιοχής .  Ας ελπίσουμε  πως  επ΄ αυτού  θα αλλάξουμε  παλιές και ξεπερασμένες  συμπεριφορές και νοοτροπίες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • OXIιάς

    Τις κομματικές ταμπέλες ο δήμαρχος τις έβαλε μετά την εκλογή του, αγνοώντας αυτούς που τον βοήθησαν χωρίς ανταλλάγματα. Του δόθηκε η ευκαιρία να μείνει στην ιστορία ως ένας καλός δήμαρχος, δυστυχώς μέσα σε ένα χρόνο έδειξε τις προθέσεις του. Σε λίγο καιρό θα είναι δήμαρχος μιας μικρής ομάδας «Διαβατοελίτ».

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.