Συνάντηση

23 Σεπτεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

sinanis+boyleytes

Δεν ξέρω αν και πως σκέπτεται η Δημοτική αρχή και δει ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης να αξιοποιήσει τους τέσσερεις κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους που ανέδειξε η εκλογική διαδικασία  ώστε να προωθήσει τα θέματα που απασχολούν τον δήμο και την περιοχή  , αλλά θα ήταν ωφέλιμο φρονώ , να υπάρξει κοινή συνάντηση στο δημοτικό Μέγαρο όπου ο δήμαρχος θα ενημερώσει τους κοινοβουλευτικούς  εκπροσώπους για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες  του δήμου και της περιοχής .

Κι΄ αυτό γιατί όσο πληρέστερα είναι ενημερωμένοι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι τόσο αποτελεσματικότερα θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον δήμο και την περιοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων  και δει στην κεντρική κυβέρνηση .

Οι κομματικές ταμπέλες να φύγουν και να παραμείνει ως κοινή συνισταμένη   της τοπικής πολιτικής ηγεσίας  και των παραγωγικών φορέων η ανάπτυξη και η γενικότερη πρόοδος της περιοχής .  Ας ελπίσουμε  πως  επ΄ αυτού  θα αλλάξουμε  παλιές και ξεπερασμένες  συμπεριφορές και νοοτροπίες !!!

  • OXIιάς

    Τις κομματικές ταμπέλες ο δήμαρχος τις έβαλε μετά την εκλογή του, αγνοώντας αυτούς που τον βοήθησαν χωρίς ανταλλάγματα. Του δόθηκε η ευκαιρία να μείνει στην ιστορία ως ένας καλός δήμαρχος, δυστυχώς μέσα σε ένα χρόνο έδειξε τις προθέσεις του. Σε λίγο καιρό θα είναι δήμαρχος μιας μικρής ομάδας «Διαβατοελίτ».

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.