Σινάνης Χρήστος: Τέλος Αυγούστου οι νέοι Αντιδήμαρχοι – Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω αν θα ξανά είμαι υποψήφιος Δήμαρχος

5 Ιουλίου, 2016 06:27 Επιμέλεια: /

DSCF7564_DCE

Τέλος Αυγούστου θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος τους νέους Αντιδημάρχους.

Όπως τόνισε το πρωί της Δευτέρας στο Ράδιο Σταγών έχει ήδη αποφασίσει ποιους θα χρήσει Αντιδημάρχους και υποστήριξε ότι στην Δημοτική του Ομάδα  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, διαψεύδοντας τις φήμες περί γκρίνιας Δημοτικών Συμβούλων.

Όσων αφορά τον ίδιο και το πολιτικό του μέλλον, είπε ξεκάθαρα πως »όσο πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω θα είμαι εδώ» . Όπως και όταν αποφάσισα να κατέβω για Δήμαρχος το έκανα την τελευταία στιγμή έτσι θα αποφασίσω αν θα ξανά είμαι υποψήφιος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε χρειάζεται ειλικρίνεια. Πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους ψηφοφόρους και την κοινωνία. Σε άκουσα με προσοχή, και ούτε μια σωστή δικαιολογία, έτσι χάριν κομψότητας και στοιχειώδους, ελάχιστου ίχνους αυτογνωσίας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.