Σινάνης Χρήστος – Στο Υπουργείο Τουρισμού εδώ και χρόνια οι προτάσεις των φορέων για το Π.Δ. – Δεν υπάρχει λόγος έκτακτου Δ.Σ. αλλά χρειάζονται προτάσεις

19 Ιουνίου, 2017 10:04 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Σινάνης Χρήστος: Στο Υπουργείο Τουρισμού βρίσκονται οι προτάσεις των φορέων σχετικά με το Π.Δ. 

Όπως τόνισε ο κ. Σινάνης στην χθεσινή ομιλία του, οι προτάσεις έχουν σταλθεί στο Υπουργείο από τους ίδιους τους φορείς με courier στις 17/2/2014.

Στην ανακοίνωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας με αφορμή τις κατηγορίες που δέχθηκε ότι οι προτάσεις των φορέων δεν στάλθηκαν ποτέ.

Επίσης επέμεινε στην άποψη του ότι οι αναρριχητές θα πρέπει να είναι αυτοί οι οποίοι γνωρίζοντας καλύτερα από όλους τα βράχια και τις διαδρομές θα πρέπει να κάνουν τις προτάσεις τους σχετικά με τα βράχια τα οποία θεωρούν ότι πρέπει να επιτρέπεται η αναρρίχηση.

Όσον αφορά το θέμα της διαβούλευσης ή του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου επισήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει τίποτα από τα δύο αλλά όποιος έχει προτάσεις να τις καταθέσει έτσι ώστε να σταλθούν στο Υπουργείο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.