Σινάνης Χρήστος για τα Μετέωρα: Περισσότερα λάθη εμείς οι πολιτικοί και λιγότερα οι μοναχοί

16 Σεπτεμβρίου, 2017 16:08 Επιμέλεια: /

DSD_0197

Το θέμα των Μετεώρων σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής ήταν ένα από τα κύρια σημεία συζήτησης στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας με του Βουλευτές και την ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σινάνης υποστήριξε ότι περισσότερα λάθη έχουν γίνει από τους πολιτικούς και λιγότερα από τους μοναχούς ενώ τόνισε ότι η αναστήλωση των μοναστηριών από τους μοναχούς είναι αυτή που έχει φέρει περισσότερους τουρίστες στα Μετέωρα.

Παραδέχτηκε δε, ότι οι αναστηλώσεις ίσως έγιναν με κάποιες παραβάσεις τις οποίες δεν είναι υπεύθυνος να τις κρίνει.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μαύρη Τουλίπα

    «Παραδέχτηκε δε, ότι οι αναστηλώσεις ίσως έγιναν με κάποιες παραβάσεις τις οποίες δεν είναι υπεύθυνος να τις κρίνει.»
    Μεγάλε δεν κατάλαβες τρία χρόνια ότι είσαι πολιτικός προϊστάμενος της πολεοδομίας και δεν είναι θέμα κρίσης αλλά εφαρμογή των νόμων.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.