Σινάνης Χρήστος: Δεν κάνω έκτακτο Δ.Σ. – Φέρτε μου προτάσεις να τις πάω ο ίδιος στο Υπουργείο

24 Απριλίου, 2017 10:56 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Δεν πρόκειται να κάνω έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς δεν βρίσκω κάποιο λόγο ήταν η απάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας στην δημόσια ραδιοφωνική πρόταση της κυρίας Ζαχαρούλας Γιαβρούτα – Λούδα ( Γραμματέας Τ.Ο Τρικάλων Το Ποτάμι ) .

Ο κ. Σινάνης υποστήριξε ότι περιμένει προτάσεις από τους φορείς και τότε ο ίδιος θα τις παραδώσει στο Υπουργείο.

Να θυμίσουμε ότι το αίτημα για έκτακτο Δ.Σ. είναι κάτι που επιδιώκει η επιτροπή πολιτών που λέει όχι στις απαγορεύσεις των Μετέωρων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Κατ΄ ευθείαν στο γάμο και χωρίς προσκλητήριο………..

  • ΟΧΙάς

    Το να ακούει κάποιος την άλλη πλευρά είναι ζωτικής σημασίας. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να ερχόμαστε σε επαφή και με απόψεις που είναι διαφορετικές από τις δικές μας.
    Χρειαζόμαστε την εμπειρία περισσότερο από ποτέ για να λύσουμε το πρόβλημα. Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα πάει τις προτάσεις, αλλά το πώς θα διασφαλιστεί ότι η εμπειρογνωμοσύνη είναι αξιόπιστη. Είμαι βέβαιος ότι πολλά από τα μέλη του ΚΑΣ δεν έχουν έρθει ποτέ στα Μετέωρα. Ένα προεδρικό διάταγμα με παραθυράκια και κτλ θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη γνώση και την ενημερωμένη συζήτηση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.