Συμβουλές

29 Οκτωβρίου, 2015 09:36 Επιμέλεια: /

DSD_2249_DCE

Ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο δημαρχείο είπε πως «πολλές φορές συμβουλεύεται τον Πρόεδρο Καστρακίου» . Λοιπόν ο πρόεδρος βλέποντας το νέο γραφείο του γενικού γραμματέα του Δήμου Γιώργου Γιαννάκου δεν κρατήθηκε και ως έμπειρος στην πολιτική εξέφρασε κάποιες σκέψεις .

Τι είδε το έμπειρο μάτι του Περικλή ; Ότι κακώς στα τζάμια του γραφείου έγινε αμμοβολή καθώς αυτό έρχεται , λέει , σε αντίθεση με την διαφάνεια που ήταν το κεντρικό σύνθημα της δημοτικής κίνησης του κ. Σινάνη .

Αγαπητέ Γιώργο , άκου τον Περικλή . Ο άνθρωπος  έχει πολιτική λειτουργία  και σκέψη και  κυρίως δεν ξεχνά  τους προεκλογικούς λόγους  με την διακυβέρνηση  . Τι αμμοβολή ήθελες , αν ήθελες , βέβαια . Διαφάνεια  παντού !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Τα συνθήματα είναι μέχρι να εκλεγούν, από εκεί και πέρα, η κάθε πληβεία «ελίτ» που διαχειρίζεται την εξουσία ακολουθεί τον ιστορικά δοκιμασμένο δρόμο όλων των διαχειριστών της εξουσίας αγαπητέ Περικλή.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.