Συμβιβασμός στην δια βίου φτώχεια !!!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
5 Νοεμβρίου 2016, 08:22

Η πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά  της Ελλάδος αποτυπώνεται στην γνωστή  φράση του Αισώπου «Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε»  («όταν τα σπίτια σας καίγονται εσείς τραγουδάτε») . Ναι , ενώ η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με πλήθος σοβαρών ζητημάτων  από την έκβαση των οποίων θα εξαρτηθεί η μελλοντική της πορεία , κάτι που απαιτεί από άρχοντες και αρχόμενους σοβαρότητα , υπευθυνότητα , σύνεση και συνεργασία στον τρόπο διαχείρισής τους , η πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά είναι αντιστρόφως ανάλογη των προκλήσεων και των κινδύνων που περιβάλλουν την χώρα .

Το πολιτικό σύστημα και η πολιτική τάξη της χώρας αντί να προβάλλει το εθνικό συμφέρον ως πρώτη προτεραιότητα , δυστυχώς , μετέρχεται συμπεριφορές που παραπέμπουν στην πλέον στρεβλή έκφραση της Δημοκρατίας που είναι η μικροκομματική λειτουργία τους .

«Προδότης ο Τσίπρας » , λέει η Νέα Δημοκρατία , «Ξεπουλημένοι» , απαντά Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ . Και το γαϊτανάκι  αυτό καλά κρατεί με την χώρα να βουλιάζει ακόμα περισσότερο στην λάσπη της κρίσης και της παρακμής και ουδείς να μην αίρεται στο ύψος που οι σημερινές περιστάσεις απαιτούν . Δηλαδή την πολιτική συνεννόηση και την συνεργασία για την άρση των εθνικών μας αδιεξόδων μέσα από μια κυβέρνηση πραγματικής εθνικής ενότητας, ευθύνης και αναγέννησης . Μιας κυβέρνησης που θα πει την αλήθεια  στον λαό για τις μεγάλες δυσκολίες  και θυσίες που πρέπει να κάνουμε άπαντες , που θα καλέσει τον λαό και το έθνος σε μια πανστρατιά για την οικονομική , παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας και που με σταθερά βήματα θα οδηγήσει στην εθνική αναγέννηση , παρουσιάζοντας συνολικό σχέδιο σωτηρίας .

Δυστυχώς  , άπαντες άδωμεν   σε μια  μακαριότητα  που λέει ότι κάποιοι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να μας σώσουν  και όχι να σωθούμε μόνοι μας . Και έτσι έχουμε πέσει στην παγίδα της δια βίου φτώχειας και του άδηλου μέλλοντος της χώρας και της πατρίδος που λόγω της άρνησή μας να αναλάβουμε την υπεράσπισή της , επιβουλεύεται ο πάσα ένας . Η ιστορία θα μας κρίνει για την ηθελημένη ανικανότητά μας να κατανοήσουμε το καθήκον μας θυσιάζοντας την πολύτιμη ευζωία μας που μας καθηλώνει και μας κάνει να αποδεχόμαστε προσβολές και διεκδικήσεις .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .