Συμβιβασμό με το ΚΕΝΑΚΑΠ προτείνουν οι εργαζόμενοι που τέσσερα χρόνια τώρα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας

29 Αυγούστου, 2015 10:31 Επιμέλεια: /

stergioy 1

Να σταματήσει η Δικαστική διαμάχη , να τους δοθούν άμεσα 15 χιλιάδες ευρώ ( περίπου ) τον καθένα και τα υπόλοιπα ( 60 χιλιάδες περίπου ο καθένας ) να τους δίδονται σταδιακά. Αυτά ζητούν για να επανέλθουν και πάλι στην εργασία οι δύο εργαζόμενοι που βρίσκονται σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας αλλά και σε Δικαστική διαμάχη για την διεκδίκηση των μισθών για περισσότερο από τρία χρόνια.

Μιλώντας στην στήλη μας ο ένας εκ των εργαζομένων Στεργίου Λεωνίδας , ανέφερε ότι από την συγκεκριμένη κατάσταση δεν υπάρχουν κερδισμένοι . Το ΚΕΝΑΚΑΠ γιατί πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσό στους εργαζόμενους και οι εργαζόμενοι από το ποσό αυτό πρέπει να δώσουν ένα μέρος για Δικαστικές διεκδικήσεις .

Η διαμάχη μεταξύ ΚΕΝΑΚΑΠ και εργαζομένων ( βάση λεγομένων του κου Στεργίου) προήλθε όταν η Διοίκηση πρότεινε σ’  αυτούς ωράριο εκ’ περιτροπής.  Από τότε η υπόθεση βρίσκεται στα Δικαστήρια και πρωτόδικα δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι. Η Διοίκηση του ΚΕΝΑΚΑΠ άσκησε έφεση και τον Δεκέμβριο η υπόθεση θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Οι εργαζόμενοι αν επέλθει συμβιβασμός , δέχονται να επιστρέψουν στην εργασία τους και να απασχοληθούν με το πρόγραμμα που επιθυμεί η Διοίκηση.

Πάντως τα οικονομικά του ΚΕΝΑΚΑΠ ( όπως και πολλών επιχειρήσεων) δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και αυτό δυσκολεύει στο να επέλθει μια τέτοια συμφωνία , ακόμη και αν το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Όμως επειδή όλα γίνονται , τίποτα δεν αποκλείεται στο να βρεθεί λύσει και να τελειώσει αυτή η διαμάχη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.