Συμβαίνει τώρα – Ξεχείλισε το ποτάμι της Θεόπετρας

13 Μαρτίου, 2016 23:33 Επιμέλεια: /

Theopetra plimira (3)

H σφοδρή βροχόπτωση που συνεχίζεται και αυτή την ώρα , δεν ματαίωσε μόνο εκδηλώσεις αλλά προξένησε και μεγάλες καταστροφές και  προβλήματα.

Πριν από λίγο ξεχείλισε ο Ληθαίος ποταμός στο ύψος την Θεόπετρας και τα νερά βγήκαν στον δρόμο διακόπτοντας την κυκλοφορία  στον δρόμο Θεόπετρα – Άγιοι Θεόδωροι.

Στήν περιοχή βράθηκε  Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κο Ράντο Κώστα , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κος Παπακώστας , ο Πρόεδρος του Χωριού κος Παπαβασιλείου και ο Δημοτικός Σύμβολος κος Παπαναστασίου ,  για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν .

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για να διευθετήσει τα της κυκλοφορίας των οχημάτων και να αποτρέψει τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις.

Theopetra plimira (2) Theopetra plimira (1) Theopetra plimira (4) Theopetra plimira (5) Theopetra plimira (6)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.