Συμβαίνει τώρα : Μπαράζ παραιτήσεων στον Δήμο Καλαμπάκας – Τα βρόντηξαν Γιαννάκος και Ράντος

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
1 Απριλίου 2016, 08:48

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παραίτηση του Στέργιου Τσιαντούλα από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας στον Δήμο Καλαμπάκας . Ο κος Τσιαντούλας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους αλλά όπως φαίνεται τα αίτια ήταν άλλα και βαθύτερα.

Αυτό έρχεται  να επιβεβαιώσει το Δελτίο Τύπου που έφτασε σε μας πριν λίγο και αναφέρει ότι σήμερα το πρωί βρίσκονται άλλες δύο παραιτήσεις στον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη.

Η μια παραίτηση αφορά στον Γενικό Γραμματέα κο Γιώργο Γιαννάκο ο οποίος φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει από τον Δήμο μιας και η μόνιμη κατοικία του είναι η Θεσσαλονίκη. Σημαντικό ρόλο στο να θέλει να αποχωρίσει τώρα έπαιξε και η πτώση της γέφυρας Διάβας , όπου είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του στην καθημερινή του μετακίνηση αφού μένει στην Διάβα.

Η δεύτερη παραίτηση αφορά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – Τουρισμού Κώστα Ράντο , πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ υπήρχε θερμό επεισόδιο με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας.

Ο Δήμαρχος δυσαρεστήθηκε γιατί ο κος Ράντος δεν τον ενημέρωσε για την φιέστα της Ομάδας Μπάσκετ ( για την άνοδο κατηγορίας ) που έγινε χθες το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμπάκας.

Οι δύο Άνδρες λογομάχησαν έντονα καθ’ ότι ο Δήμαρχος κατηγόρησε τον Αντιδήμαρχο ότι δεν ενημερώθηκε για την φιέστα γιατί  ο δεύτερος ( Ράντος ) ήθελε  να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της Δημοσιότητας και να κερδίσει πολιτικά.

Ο κος Ράντος αντέδρασε έντονα  λέγοντας ότι δεν ήταν αυτός αρμόδιος για τις προσκλήσεις και  αποχώρησε μαινόμενος από το Δημαρχείο , παραιτούμενος από την θέση του Αντιδημάρχου.

Τώρα αν σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο οι παραιτήσεις Γιαννάκου και Ράντου θα το μάθουμε σε λίγο από το Ράδιο Σταγών…..

 

 

  • ΟΧΙάς

    Μην φεύγεις στάσου μύγδαλα…………

  • κωστας

    αστεο πρωταπριλιατικο!!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .