Συμβαίνει τώρα – Απειλούνται επεισόδια για την εγκατάσταση κεραίας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Μαρτίου 2016, 08:15

Άρχισε πριν λίγο η εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Ιερού Ναού Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας. Με το που οι κάτοικοι είδαν τον γερανό με τα ανάλογα μηχανήματα ξεσηκώθηκαν και αυτή την ώρα Αστυνομικές Δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.

Ο επικεφαλής της Αστυνομικής Δύναμης προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους ότι η κεραία είναι αδιοδοτημένη και δεν μπορεί να σταματήσει η εγκατάσταση , αφού δεν υπάρχουν και ασφαλιστικά μέτρα.

Οι κάτοικοι κάλεσαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας , την Πολεοδομία , τον Δηκηγόρο τους και όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει ώστε να σταματήσει η εγκατάσταση της κεραίας.

Από τους πιο θερμόαιμους έπεσαν και ιδέες να ξεφουσκώσουν τα ελαστικά του γερανού για ν α αποτραπεί η εγκατάσταση και από άλλους να μπουν μπροστά και να την εμποδίσουν.

Πάντως η κατάσταση είναι έκρυθμη και ας ελπίσουμε θα εξομαλυνθεί σύντομα.

Νέα ενημέρωση:

Η παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη στο σημείο είχε ως αποτέλεσμα να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους κατοίκους ξεκίνησε διαδικασίας για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Τελικά περί τις 11.30 π.μ. και με την παρέμβασητου Δημάρχου ,  της Νομικού Συμβούλου της Εταιρίας Κινητής Τηλεφωνίας  αλλά και Βουλευτών , το συνεργείο εγκατάστασης αποχώρησε.

Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι μπορεί να κερδήθηκε μια μάχη , ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση σε περίπτωση που το συνεργείο εγκατάστασης επιστρέψει τις επόμενες  ημέρες.

keraia kinitis episodia (19) keraia kinitis episodia (18) keraia kinitis episodia (17) keraia kinitis episodia (16) keraia kinitis episodia (15) keraia kinitis episodia (14) keraia kinitis episodia (12) keraia kinitis episodia (11) keraia kinitis episodia (10) keraia kinitis episodia (9) keraia kinitis episodia (8) keraia kinitis episodia (7) keraia kinitis episodia (6) keraia kinitis episodia (5) keraia kinitis episodia (4) keraia kinitis episodia (3) keraia kinitis episodia (2)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .