Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία

admin
admin
22 Μαρτίου 2017, 07:59

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)  Ανδρέας Α. Ανδρεάδης στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Marketing Greece διοργανώνουν στις 28/03/17 στις 18,30΄ στο  Βόλο ,στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos την εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Σχεδίου Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος της Θεσσαλίας & Δράσεων Τουριστικής Προβολής και Εκπαίδευσης»

Η Εκδήλωση θα  περιλαμβάνει την παρουσίαση του Σχεδίου Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Θεσσαλίας και των ολοκληρωμένων δράσεων που υλοποιήθηκαν και προγραμματίζονται στο Πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού για τη Θεσσαλία.

Παράλληλα με την εκδήλωση αυτή , η Marketing Greece έχει εξασφαλίσει μια ακόμα σημαντική ενέργεια προβολής της Θεσσαλίας στη Γερμανική Αγορά.

Ο ιδιωτικός Γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel Sat 1 θα επισκεφθεί τα Μετέωρα, προσεχές διάστημα 23-26 Μαρτίου, με στόχο να καταγράψει με τον τηλεοπτικό φακό τα μοναστήρια, το επιβλητικό τοπίο και την ευρύτερη περιοχή με τις δραστηριότητές της.  Παράλληλα, η Marketing Greece, θα διαθέσει στον σταθμό έτοιμο footage υλικό με πλάνα των νησιών (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) και του καλοκαιρινού τουριστικού προϊόντος, όπως έχουν προκύψει από τα γυρίσματα που υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Ως αποτέλεσμα, ο σταθμός θα δημιουργήσει τηλεοπτικό αφιέρωμα, το οποίο θα παρουσιαστεί στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Sat 1 Frühstücksfernsehen, με ακροαματικότητα 1 εκατ. θεατές/ανά επεισόδιο.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ακόμα δράση για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας, στοχευμένα στην αγορά της Γερμανίας, που αποτελεί μια από τις κύριες αγορές ενδιαφέροντος και στόχευσης και έρχεται ως συνέχεια του blogger trip του Πηλίου (Δεκέμβριος 2016) και του δημοσιογραφικού ταξιδιού στα Τρίκαλα (Φεβρουάριος 2017).

 Μπουτίνας Ιωάννης

Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού

Περ. Ενότητας Τρικάλων

paralia_paou_notio_pilio

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .