Συμπόσιο Τέχνης στο Καστράκι

16 Ιουλίου, 2015 10:33 Επιμέλεια: /

11748725_10207502931431848_1018840910_n_DCE

Α. Το Σάββατο 18 Ιουλίου 11,00 το πρωί, στην πλατεία στο Καστράκι θα γίνει έκθεση σχεδίων-ζωγραφικής των μαθητών του Ηλία Κοτσίρα, υποψηφίων και επιτυχόντων στις σχολές Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονικής, Συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, Φωτογραφίας, Γραφιστικής και Γραφικών Τεχνών.
Β. Θα γίνει γνωστοποίηση της επιθυμίας για δημιουργία σχολής καλών τεχνών – παγκόσμιο κέντρο γλυπτικής στην Καλαμπάκα για να αποτελέσουν τα Μετεωρα πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες.
Γ. Να δρομολογηθεί η πινακοθήκη σύγχρονης τέχνης στα Τρίκαλα με καλλιτεχνικά έργα, για ξεκίνημα, των νέων Τρικαλινών δημιουργών που έχουν πετύχει στις Σχολές Καλών Τεχνών.
Δ. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το Άγιο Πνεύμα προγραμματισμός εικαστικών δραστηριοτήτων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.