Συμπεράσματα

24 Οκτωβρίου, 2015 13:49 Επιμέλεια: /

αλκοτέστ

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας διενεργήθηκαν , όπως διαβάζω σχετικά , την Πέμπτη στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τα εξής αποτελέσματα :
Ελέγχθηκαν 789 άτομα, εκ των οποίων 675 Έλληνες και 114 αλλοδαποί, 483 οχήματα, 15 επιχειρήσεις σκραπ και 22 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και Βεβαιώθηκαν 153 παραβάσεις που αξίζει να διαβάσουμε :
– Δύο (2) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
– Τρεις (3) παραβάσεις του αδικήματος της κλοπής.
– Δύο (2) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
– Μία (1) παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
– Τρεις (3) παραβάσεις για επαιτεία.
– Εκατόν σαράντα δύο (142) παραβάσεις τροχαίας, ήτοι:
_(1) για μέθη,
_ (31) για υπέρβαση ορίου ταχύτητας,
_(3) για χρήση κινητού τηλεφώνου,
_(2) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
_(2) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
_(6) για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου,
_(4) για ΚΤΕΟ,
_(93) λοιπές παραβάσεις.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, αντικείμενα παράνομου υπαίθριου εμπορίου, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.
Τα συμπεράσματα δικά σας για την σημερινή κοινωνική συμπεριφορά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.