Συμμετοχή σε Κυβερνητική αντιπροσωπεία !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
13 Σεπτεμβρίου 2017, 08:09

Αν και ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης δείχνει να κρατά κάποιες επιφυλάξεις για την συμμετοχή του σε Κυβερνητική αντιπροσωπεία που  επίκειται να επισκεφτεί την Κίνα στο πλαίσιο  των πολιτιστικών και τουριστικών ανταλλαγών των δύο χωρών με επικεφαλής την Υπουργό Πολιτισμού κυρία Κονιόρδου , το ερώτημα και απορία πολλών είναι πως επελέγη η συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμπάκας . Ωστόσο η απάντηση είναι απλή : Λόγω ΜΕΤΕΩΡΩΝ !!! Είναι κάτι που δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει γενικότερα . Ότι  δηλαδή  τα ΜΕΤΕΩΡΑ αποτελούν  το μέσον που ανοίγουν πόρτες για την οικονομική απογείωση της περιοχής . Δήμαρχε , μάλλον ευτυχής συγκυρία η συνταξίδευση με την Υπουργό με την οποία μπορεί να συνεχιστεί η περιλάλητη διαβούλευση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος  προστασίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ !!!

  • XXL

    «Δήμαρχε , μάλλον ευτυχής συγκυρία η συνταξίδευση με την Υπουργό με την οποία μπορεί να συνεχιστεί η περιλάλητη διαβούλευση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος προστασίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ !!!»
    Πάνε οι εποχές αγαπητέ Γρηγόρη που όλα λειτουργούσαν με «βύζμα». Η υπουργός λειτουργεί σοβαρά και υπεύθυνα για αυτό άλλωστε ανέθεσε στους ειδικούς την όλη υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .