Συμμετοχή σε Κυβερνητική αντιπροσωπεία !!

13 Σεπτεμβρίου, 2017 08:09 Επιμέλεια: /

koniordoy dimarxeio (20)

Αν και ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης δείχνει να κρατά κάποιες επιφυλάξεις για την συμμετοχή του σε Κυβερνητική αντιπροσωπεία που  επίκειται να επισκεφτεί την Κίνα στο πλαίσιο  των πολιτιστικών και τουριστικών ανταλλαγών των δύο χωρών με επικεφαλής την Υπουργό Πολιτισμού κυρία Κονιόρδου , το ερώτημα και απορία πολλών είναι πως επελέγη η συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμπάκας . Ωστόσο η απάντηση είναι απλή : Λόγω ΜΕΤΕΩΡΩΝ !!! Είναι κάτι που δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει γενικότερα . Ότι  δηλαδή  τα ΜΕΤΕΩΡΑ αποτελούν  το μέσον που ανοίγουν πόρτες για την οικονομική απογείωση της περιοχής . Δήμαρχε , μάλλον ευτυχής συγκυρία η συνταξίδευση με την Υπουργό με την οποία μπορεί να συνεχιστεί η περιλάλητη διαβούλευση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος  προστασίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    «Δήμαρχε , μάλλον ευτυχής συγκυρία η συνταξίδευση με την Υπουργό με την οποία μπορεί να συνεχιστεί η περιλάλητη διαβούλευση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος προστασίας των ΜΕΤΕΩΡΩΝ !!!»
    Πάνε οι εποχές αγαπητέ Γρηγόρη που όλα λειτουργούσαν με «βύζμα». Η υπουργός λειτουργεί σοβαρά και υπεύθυνα για αυτό άλλωστε ανέθεσε στους ειδικούς την όλη υπόθεση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.