Συμμετοχή 2 αθλητών σε παγκόσμιο πρωτάθλημα

admin
admin
14 Μαΐου 2015, 07:54

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Α.Σ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Σήμερα το πρωί αναχώρησαν για την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας δύο αθλητές του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας και συγκεκριμένα  ο Χρήστος Καραγεώργος 3 Dan  και ο Γκούμας Αχιλλέας  1 Dan αποτελώντας μέλη της τετραμελούς εθνικής ομάδας της Ελληνικής Οργάνωσης Σίντοκαν καράτε με δύο ακόμη αθλητές από τον Πήγασο Βόλου όπου το ερχόμενο Σάβκο 16 και 17-5-2015 θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο κύπελλο shidokan karate (knock down) υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Καράτε (Μέλος της WKF – World Karate Federation).

Οι αγώνες είναι πλήρους επαφής και είναι ανοιχτοί για όλα τα συστήματα που καλλιεργούν την τεχνοτροπία του knock down γι ‘αυτό οι συμπατριώτες μας ετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για διεκδίκηση επιτυχιών.
Η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη μιας και το shidokan εξ αιτίας της δυναμικής του (ΤΡΙΑΘΛΟΝ) αποτελεί σοβαρή πρόκληση για όλα τα συστήματα. Θα συμμετάσχουν 130 επιλεγμένοι και υψηλού επιπέδου έμπειροι αθλητές από 26 κράτη παγκοσμίως. Να σημειωθεί ότι μία φορά το χρόνο (Οκτώβριο) πραγματοποιείται στην Ιαπωνία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μία φορά το κύπελο σε χώρα εκτός Ιαπωνίας και συνηθίζεται ένα ευρωπαϊκό κράτος λόγω κόστους και απόστασης για αρκετούς αθλητές.
Παρασκευή οι αθλητές θα περάσουν από ιατρικό έλεγχο και αντιτόπινγκ κοντρόλ και το Σάββατο πρωί θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί αγώνες με τους τελικούς της Κυριακής 17/05 όπου θα διεξαχθεί και σεμινάριο υπό την καθοδήγηση του αρχηγού του συστήματος Γιοσίντζι Σοένο (Κancho Soeno Yoshiji) 10dan σε όλες τις αποστολές που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα καθώς και προαγωγικές εξετάσεις Dan.

Η Ελληνική εθνική ομάδα θα επιστρέψει την Δευτέρα από την Ουγγαρία ελπίζοντας σε διακρίσεις.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .