Συμμετέχει η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Καλαμπάκας στην αυριανή κινητοποίηση στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων – Εκδήλωση του ΠΑΜΕ αύριο το βράδυ στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
9 Ιουνίου 2015, 18:13

Δυναμικά θα συμμετέχει το σωματείο ΕΒΕ Καλαμπάκας στην εκδήλωση-διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη μπροστά από την Δ.Ο.Υ. Τρικάλων. Για τον λόγο αυτό την Δευτέρα το απόγευμα αντιπροσωπεία των ΕΒΕ πέρασε από όλα τα καταστήματα της Καλαμπάκας ενημερώνοντας τους για την δράση αυτή και ζητώντας να συμμετέχουν .

Μοίραζαν και ειδικό φυλλάδιο όπου ανέφεραν τα εξώς: << Αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματίες- Βιοτέχνες -μικροί Έμποροι- Αυτοκινητιστές- Συνταξιούχοι Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συνεχίζει τη φοροληστεία των προηγούμενων κυβερνήσεων. Μας φορολογεί με 26% από το πρώτο ευρώ για άλλη μια χρονιά., συνεχίζει το καθεστώς της προκαταβολής φόρου 55%. Ξανά, ο φόρος επιτηδεύματος, η εισφορά αλληλεγγύης και ο ΕΝΦΙΑ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!

Τα χρέη στον ΟΑΕΕ, στην εφορία, στις τράπεζες, μας έχουν πνίξει! Δεν μπορούμε να ζήσουμε πια τις οικογένειές μας! Δεν είναι δικό μας το φταίξιμο! Είναι η καπιταλιστή κρίση που τσάκισε το μεροκάματο και έφερε την αναδουλειά. Είναι οι πολιτικές κυβερνήσεων – EE και οι αναδιαρθρώσεις που μας έφεραν εδώ. Γα δίνουν όλα για να στηριχθούν οι μονοπωλιακοί όμιλοι, να πληρωθούν οι δανειστές.

Καμία αναμονή, η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει! Η  επαναφορά του αφορολόγητου, αναβάλλεται επ’ αόριστον.

όμως, τα ραβασάκια και οι απειλές της εφορίας και του ΚΕΑΟ για πλειστηριασμούς, είναι εδώ.

οχι μόνο δεν έχουν σκοπό να μας αλαφρώσουν, αντίθετα ετοιμάζουν νέα επίθεση στο εισόδημά μας.

Δέν αφήνουν τίποτα όρθιο. Βάζουν στο χέρι και τα τελευταία ταμειακά διαθέσιμα του ΟΑΕΕ, για πληρωμές των συντάξεων.

Ανοίγουν το δρόμο για νέες μειώσεις συντάξεων, για παραπέρα υποβάθμιση των παροχών υγείας και περίθαλψης.

Οι νέες ρυθμίσεις νια τις 100 δόσεις δεν νομοθετήθηκαν για να μας ελαφρύνουν, να μας απαλλάξουν από τα χρέη. Μας υποχρεώνουν να τα πληρώσουμε μέχρι τελευταία δεκάρα και με τόκο, για χρόνια.

Νέα  βάρη έρχονται με την φετινή φορολογία, που είναι ίδια και απαράλλακτη με την προηγούμενη.

από κοντά, και τα κυβερνητικά δεκανίκια των ηγεσιών ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ. Βρίσκουν ευεργετικές τις ρυθμίσεις, να πληρώσουμε, δηλαδή, τα χρέη που μας φόρτωσε η αντιλαϊκή πολιτική. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπογράφουν τις φιλομονοπωλιακές Πολιτικές στο όνομα της ανάπτυξης,

Απαιτούμε: Κατάργηση του ν. 4110/2013( κατάργηση αφορολόγητου, 26% φορολογία από το πρώτο ευρώ) και αναδρομική διαγραφή των όρων που επιβλήθηκαν.

. 20.000 ευρώ αφορολόγητο και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, του ΕΝΦΙΑ και της εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι το ύψος του αφορολόγητου.  Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.

. Μείωση των εισφορών στον ΟΑΕΕ κατά 30%, χωρίς μείωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Πάγωμα των χρεών προς ΟΑΕΕ και το δημόσιο, χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη. Μακρόχρονη ρύθμιση νια το υπόλοιπο ποσό, με δόσεις που να μην ξεπερνούν το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος.

.Καμία κατάσχεση κατοικίας, αναστολή κατασχέσεων, επαγγελματικής στέγης, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών.

Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Επαναφορά 13ης  , 14ης  σύνταξης. Να επιστραφούν εδώ τώρα τα κλεμμένα αποθεματικά, αύξηση της χρηματοδότησης του ΟΑΕΕ από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία. Δωρεάν υγεία – περίθαλψη για όλους >> .

Εκδήλωση στην πλατεία

Εν τω μεταξύ αύριο το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας ( Ρήγα Φεραίου) στις 8.00 το βράδυ , το ΠΑΜΕ , η ΠΑΣΥ , το ΜΑΣ και η ΠΑΣΕΒΕ διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην φτώχεια και στα μέτρα που έρχονται.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .