Σημαντικό έργο

3 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

kalampaka 6_DCE

Εποχούμενος χθες προς Διάβα διαπίστωσα την παρέμβαση κατά μήκος του τμήματος του δρόμου μεταξύ Ε.Ο και δημοτικού σταδίου για δημιουργία πεζοδρόμου που θα παρέχει την δυνατότητα  στους πεζούς  να κυκλοφορούν επ΄αυτού  με  ασφάλεια  .

Δεδομένου ότι ο εν λόγω δρόμος οδηγεί στο δημοτικό στάδιο και ότι επ΄αυτού κυκλοφορούν  αρκετοί συμπολίτες μας που πάνε στο στάδιο , η παρέμβαση αυτή ήταν άκρως αναγκαία και επιβεβλημένη , θα έλεγα !!!

Λοιπόν , επειδή η παρέμβαση  φέρει  την σφραγίδα της δημοτικής αρχής δεν έχουμε κανένα  ενδοιασμό να την τονίσουμε  καθώς εκτιμούμε ότι είναι μια πολύ σωστή πρωτοβουλία που ίσως θα πρέπει  το πεζοδρόμιο να επεκταθεί προς Ε.Ο και να  συνδεθεί  με το πεζοδρόμιο της οδού Πίνδου ώστε το έργο να έχει μια ολοκληρωμένη   χρήση .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.