Σημαντικό έργο

24 Μαΐου, 2017 08:56 Επιμέλεια: /

DSC_4325

Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε  κάτω από ποιο σχήμα θα λειτουργήσει , εντούτοις πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναμένεται να ενισχύσει το τουριστικό ενδιαφέρον της Καλαμπάκας και της περιοχής γενικότερα  .

Έτσι η τελετή παράδοσης του Μουσείου Ψηφιακής Απεικόνισης Μετεώρων  Καλαμπάκας την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 από τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό , καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν ο φορέας  εκτέλεσης του έργου , αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός .

Απομένει η παράδοση ενός ακόμη σημαντικού έργου , του Γεωλογικού Μουσείου Καστρακίου , που και αυτό είναι σχεδόν έτοιμο , για να ολοκληρωθεί έτσι η παρέμβαση της Περιφέρειας στην τουριστική αλλά και γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.